iPhone 6 plus abonnement

Waarom een iPhone 6 Plus kopen?

Hoe interessant de iPhone 6 ook is, het kan altijd nog interessanter moet Apple gedacht hebben. Samen met de iPhone 6 werd namelijk ook de iPhone 6 Plus gelanceerd. Deze versie beschikt over een nog groter beeldscherm van 5,5-inch, heeft een iSight-camera met optische beeldstabilisator en heeft een nog betere batterij.

Omdat de iPhone 6 Plus beschikt over een 5,5-inch beeldscherm moest ook de behuizing groter worden gemaakt. Aan het binnenwerk van de iPhone 6 Plus is in vergelijking met de gewone iPhone 6 echter niet zoveel veranderd en dus was er plaats voor een grotere batterij.

Hierdoor gaat de iPhone 6 Plus gevoelig langer mee dan de gewone versie en dat terwijl u ook nog eens kunt genieten van een aanzienlijk groter beeldscherm. Wilt u ook een iPhone 6 Plus in huis halen? Ook dat is uiteraard mogelijk in combinatie met een interessant abonnement!

Abonnement

Naast de koopoptie kun je er ook voor kiezen om een abonnement af te sluiten. Om nu op zoek te gaan naar het juiste abonnement moet je bij je zelf eerst afvragen of je veel MB’s nodig hebt of dat je veel gaat bellen met je nieuwe toestel. Als je dit op voorhand weet wordt het een stuk gemakkelijker om een goed abonnement te vinden.

Op deze pagina kan men eenvoudig alle abonnementen van verschillende aanbieders vergelijken. Naast het vergelijken vindt je er ook veel informatie en tips over de iPhone 6 Plus. Nog steeds is het toestel heel erg in trek bij vele mensen.

Naast de iPhone 6 Plus is de iPhone 7 Plus momenteel ook al verkrijgbaar. Vindt je het toestel te duur dan kun je beter voor de 6 Plus gaan. Op internet zijn tal van websites waar je abonnementen kunt vergelijken en waar je veel informatie vindt over de smartphone die je graag wilt hebben.

Nieuwe iPhone 8

Dit jaar 2017 zal in het teken staan van de komst van de iPhone 8. De iPhone 8 zal een bijzondere smartphone worden met vele nieuwe snufjes en ook het uiterlijk zal flink aangepast worden. Hiermee zal het 10 jarig bestaan van de iPhone gevierd worden. Een iPhone 8 abonnement kan dan ook een uitkomst bieden. Op deze website kunt u alle nieuws en abonnementen vergelijken op prijzen.